We are THE friendliest motorhome forum, please register to join in the fun, and have access to all areas.


Introduce yourself

Sign up Latest Topics Donate
 
 
 


Reply
  Author   Comment  
Ali

Junior Member
Registered:
Posts: 20
Reply with quote  #1 
Hi all. just wondering if anyone is having any problems with this app. Mine was working ok .But now  i seem to have a different layout than before and not getting all photos of sites . when reading the reviews unless it comes up with a English report cannot get it to translate just go,s to a blank page.
0
BurtSner

Avatar / Picture

Administrator. Executive member, Forum supporter.
Registered:
Posts: 6,445
Reply with quote  #2 
Hi Ali, I’m sat out in the MH in the great outdoors and have opened up the app and all appears to be quite normal.

I’ve been into some French sites and the translate works fine and I’m only on 3G here too.

__________________
Burstner Nexxo T660 - family fun
1974 Norton Commando
1999 Suzuki Hayabusa
Molly - Chocolate Labrador 
only a biker understands why a dog hangs its head out of the window
Exeter, East Devon

Simon
0
peejay

Avatar / Picture

Executive member
Registered:
Posts: 2,710
Reply with quote  #3 
Hi Ali,

I think it had a revamp recently, I haven't used it for a while but i'm getting a problem with the reviews, I can see the english ones but when I click on translate for the foreign ones it says there are no reviews even though there are. Then when I go back to the reviews it doesn't show any at all, so clearly there must be a problem with the update.
This is on just a few recent searches.

Pete

__________________

*Vanless from Norfolk* 

My Greece stopover map

0
Sevenup

Junior Member
Registered:
Posts: 38
Reply with quote  #4 
I’ve just tried it at home and it’s working ok for me
0
BurtSner

Avatar / Picture

Administrator. Executive member, Forum supporter.
Registered:
Posts: 6,445
Reply with quote  #5 
Ali, in view of Pete’s problems, I have just spent some more time at home randomly looking at reviews for plenty of sites and all of them translate immediately.

What are you using to view it with, just being inquisitive. I’m on iPad and Virgin media, although this afternoon was tethered to my 3 iPhone.

__________________
Burstner Nexxo T660 - family fun
1974 Norton Commando
1999 Suzuki Hayabusa
Molly - Chocolate Labrador 
only a biker understands why a dog hangs its head out of the window
Exeter, East Devon

Simon
0
peejay

Avatar / Picture

Executive member
Registered:
Posts: 2,710
Reply with quote  #6 
Quote:
Originally Posted by BurtSner
Ali, in view of Pete’s problems, I have just spent some more time at home randomly looking at reviews for plenty of sites and all of them translate immediately.

What are you using to view it with, just being inquisitive. I’m on iPad and Virgin media, although this afternoon was tethered to my 3 iPhone.


For me it was on an android tablet and phone.

Pete

__________________

*Vanless from Norfolk* 

My Greece stopover map

0
peejay

Avatar / Picture

Executive member
Registered:
Posts: 2,710
Reply with quote  #7 
Quick update, uninstalled and re installed on phone, working ok now. [smile]

Pete

__________________

*Vanless from Norfolk* 

My Greece stopover map

0
Ali

Junior Member
Registered:
Posts: 20
Reply with quote  #8 
Hi all thanks for the reply's, i am on an android phone. had a go today still got the same problem as peejay. I uninstalled the app over the weekend and reinstalled it to see if that would make any difference. still the same.
0
BurtSner

Avatar / Picture

Administrator. Executive member, Forum supporter.
Registered:
Posts: 6,445
Reply with quote  #9 
That’s a bit of a shame Ali, are you in the UK at the moment? Would it make a difference if your internet signal was different, not asking with any confidence, I’d just like to explore the options
__________________
Burstner Nexxo T660 - family fun
1974 Norton Commando
1999 Suzuki Hayabusa
Molly - Chocolate Labrador 
only a biker understands why a dog hangs its head out of the window
Exeter, East Devon

Simon
0
peejay

Avatar / Picture

Executive member
Registered:
Posts: 2,710
Reply with quote  #10 
Quote:
Originally Posted by Ali
Hi all thanks for the reply's, i am on an android phone. had a go today still got the same problem as peejay. I uninstalled the app over the weekend and reinstalled it to see if that would make any difference. still the same.


Ali, I would contact them about the problem stating that you have already re installed the app as that is probably the first thing they will suggest.

Pete

__________________

*Vanless from Norfolk* 

My Greece stopover map

0
Ali

Junior Member
Registered:
Posts: 20
Reply with quote  #11 
yes in england all other internet on phone working all ok. not sure how to get in contact with them. will try and uninstall tonigth and reinstall again tomorrow and see what happens. thanks for all your input Ali. 
0
BurtSner

Avatar / Picture

Administrator. Executive member, Forum supporter.
Registered:
Posts: 6,445
Reply with quote  #12 
Here you are


https://www.campercontact.com/en/content/contact

__________________
Burstner Nexxo T660 - family fun
1974 Norton Commando
1999 Suzuki Hayabusa
Molly - Chocolate Labrador 
only a biker understands why a dog hangs its head out of the window
Exeter, East Devon

Simon
0
jiwawa

Junior Member
Registered:
Posts: 49
Reply with quote  #13 
I've had the same problem Ali, on android phone. I did contact them to say but the more the merrier.

I'll try re-installing when on site WiFi (in Croatia, on giffgaff 4G)
0
Ali

Junior Member
Registered:
Posts: 20
Reply with quote  #14 
Hi all . well did not get to uninstall last night . so give it a go this morning worked ok . tried again lunch time no good. tried in the afternoon  no good .just tried it and it worked ok. must be an unremitting fault with there upgrade, I think i will contact them about  the problem.
0
Previous Topic | Next Topic
Print
Reply

Quick Navigation:

Easily create a Forum Website with Website Toolbox.

Go to top of page         Return to forum home page